Sugárút

Imola a pácban és a bíróságon

2015. január 18. - Lengeti

Mint már többször utaltunk rá, Székely Imola arcvonásai nem véletlenül torzultak az elmúlt hónapokban, 2014 július havának 15. napjától. Legutóbbi köröndi cikkünk végén, szinte prófétikusan jeleztük: „De vajon ki fog akkor segíteni neki a zivatarban, amikor a károsult lakók egyszer csak megkérdezik tőle: Imola drága, mi is van abban a biztosításban”?

Már a témával foglalkozó legelső dolgozatunkban pedzegettük – mi több, dokumentumokkal igazoltuk – Székely Imola kissé furcsa egykori vállalkozói szerződését az akkortájt szocialista vezetésű terézvárosi önkormányzattal, amire Hatvani Jogerősen Elítélt Hivatalával Visszaélő Csaba egyik kommentjében úgy reagált, hogy „az én tapasztalatom az, h Székely Imola az egyik legtapasztaltabb, hozzáértő kolléga volt az önkormányzatban”. Azaz: Székely Imolánál jobb szakembert a Föld nem hordott a hátán.

hatvani.jpg

Lehet, hogy mégis.

Legalábbis a pestisracok.hu-n ma megjelent információk alapján Imola futhat a ház pénze után. Ugyanis a biztosítói szerződés záradékában tartalmilag az szerepel, hogy: ha építési munkálatok miatt következik be a kár, nem térítik meg az értékét”.

Ez nem jelent mást, mint hogy súlyos százmillióktól eshet el a ház. És ezen már nem segít a fél évig alkalmazott figyelemelterelő trükk, az önkormányzatra történő ujjal mutogatás. A kenyérre kenhető, és kellő rafinériával megvezethető Óvári alpolgármester már nincs hivatalában. Keményebb idők és ellenfelek jöhetnek.

imola.JPG

Így Imola – nyilatkozata alapján – rohangálhat majd a bíróságra. Évekig. A lakók meg csak lesik és lesik, hogy ki téríti meg a kárukat. Az önkormányzat nem – ez értelemszerű, az alig több mint 10 százalékos tulajdonrésszel. Jelen záradék ismeretében a biztosító is csak jóval kisebb mértékben.

Szóval a lakók maximum csendben reménykednek: hátha Hatvani Csaba tud valami tuti szakembert. (Fájdalom: az esély kicsi…).

De addig is jó lenne megtudni: Imolán kívül ki látta a biztosítóval kötött szerződést?

A bejegyzés trackback címe:

https://sugarut.blog.hu/api/trackback/id/tr777084565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katicás telefontok 2015.01.18. 13:01:38

Hatvani még mindig szabadlábon? Ezt nem hiszem el! Hogy várható így el a közélet megtisztulása?
Mit mond az mszp?
Sebaj, Tóbiás?

Vizelné 2015.01.18. 16:36:11

Robikám! Megyünk tüntetni Imoláért? Vagy mi ez a csönd? Úgy aktivizálnám magam!

Rónaszék 2015.01.18. 17:57:09

@Vizelné: Kiss Robi? Olyan még van? A kampány óta nem hallottunk róla...

Katicás telefontok 2015.01.18. 19:04:44

@Rónaszék: Az újszadesz alapítása miatt nem ér rá foglalkozni a kerülettel. Tényleg, hol is lakik?

Sugár.út 2015.01.18. 19:05:57

@Rónaszék: @Katicás telefontok: Nem ez az érdekes, hanem, hogy amikor Imola szerződött a biztosítóval, azt a lakók tudtával tette-e, illetőleg, hogy a szerződést a lakók olvasták-e. Mert valakinek felelnie kell.
süti beállítások módosítása